Feestmaaltijden

Paasfolder

Hapjes

5 speciale lepelhapjes: € 9,50/pers. (vanaf 6 pers.)
Huis gevuld assortiment mini bouches: € 12,00/10st

Soepen

Agnes sorelsoep: € 7,50/L
Gele paprikasoep met mascarpone en basilicum: € 8,50/L
Aspergeroomsoep: €8,50/L

Voorgerechten

Oosterse rundscarpaccio met oesters en komkommer: € 15,50/pers.
Vitello tonato: € 12,00/pers.
Tartaar van zalm met zijn garnituren: €13,50/pers.
Scampi in room met look (6st/pers.): €11,00/pers.
Sint Jacobsschelp: €12,00/pers.
Garnaalkroket: € 3,55/stuk
Kaaskroket: € 1,70/stuk

Hoofdgerechten

Lamsfilet – seizoensgroenten – lamsjus – gratiegebakje: € 27,50/pers.
Varkenshaasje iberico – seizoensgroenten – chorizo puree – jus – kroketten: € 25,00/pers.
Parelhoen – finechampagnesaus met truffel – oesterzwammen – honingtomaat – boontjes – kroketten: € 21,50/pers.
Kangoeroe met roze pepersaus, groentenkrans en kroketten: € 23,00/pers.
Gegratineerd kabeljauwhaasje met prei en groene aspergepuree: Dagprijs

Dessert

Chocolademousse: € 4,50/st
Tirmaisu: € 5,40/st

Tapas- en kaasplanken

Tijdens de feesten zijn enkel deze te verkrijgen:
Kaasschotel classic:
Vanaf 2 personen: € 11,00/pers.
Vanaf 5 personen: € 10,00/pers.

Kaasschotel Belvedere:
Vanaf 2 personen: € 16,50/pers.
Vanaf 5 personen: € 15,50/pers.

Plato de aperitivo:
Vanaf 2 personen: € 9,00/pers.
Vanaf 5 personen: € 7,50/pers.

Mediteraanse tapasplank:
Vanaf 2 personen: € 12,50/pers.
Vanaf 5 personen: € 11,00/pers.

Gran Hambre:
Vanaf 2 personen: € 15,50/pers.
Vanaf 5 personen: € 14,00/pers.

Plato de fiesta:
Vanaf 2 personen: € 27,00/pers.
Vanaf 5 personen: € 24,50/pers.

Vlemske boerenplank:
Vanaf 2 personen: € 15,00/pers.
Vanaf 5 personen: € 13,50/pers.

Butchers plate:
Vanaf 2 personen: € 16,50/pers.
Vanaf 5 personen: € 14,50/pers.

De gerechten zijn volledig bereid en worden meegegeven in de gepaste schotels en dienen enkel nog worden opgewarmd, hiervoor geven wij graag enkele tips mee. Voor schotels en borden wordt een waarborg aangerekend.

Hapjes

Speciale lepelhapjes:
Mini belegde lux broodjes:
Mini belegde basic broodjes:
(Al onze salades zijn huisgemaakt)
Macaron gevuld met eendenmousse:

€ 9,50/persoon – 5 stuks/persoon (vanaf 6 personen)
€ 6,75/persoon – 4 stuks/persoon (vanaf 6 personen)
€ 4,80/persoon – 4 stuks/persoon (vanaf 6 personen)

€ 1,00/stuk (vanaf 10 stuks)

Soepen

Tomatensoep met verse balletjes
Gele paprikasoep met mascarpone en basilicum
Bloemkoolvelouté met grijze garnalen
Aspergeroomsoep (enkel in seizoen)
Bisque van kreeft

€ 5,80/liter
€ 6,60/liter
€ 6,80/liter
€ 6,60/liter
€ 7,00/liter
€ 9,00/liter

Voorgerechten

Canneloni van rundsvlees met rivierkreeftjes, zure room, ruccolamayonaise, krokantje van parmezaan, tomaat
Mousse van zalm, coulis van groene kruiden, amandelkoekje
Halve kreeft Belle vue (+/- 400 gr)
Halve gegrilde kreeft (+/- 400 gr)
Scampi in de room en look 6 stuks pp

€ 13,00/persoon

€ 11,50/persoon
Dagprijs
Dagprijs
€ 9,50/persoon

Hoofdgerechten

Varkenswangen, seizoensgroenten, amandelkroketten
Parelhoenfilet, druiven, gegrilde tomaat, fine champagnesaus, kroketten
Lamsfilet, seizoensgroenten, gratin gebakje
Eendeborst, honing wildsaus, witlooftaartje, beukezwammen, amandelkroketten
Kalkoengebraad, wortelpuree, oesterzwammen, tomaat, roze zalmsaus, amandelkroketten

€ 16,50/persoon
€ 17,50/persoon
€ 22,00/persoon
€ 20,00/persoon
€ 17,50/persoon

Desserts

Chocolademousse
Tiramissu
Dessertbord 6 mini desserts (vanaf 6 pers)

€ 4,50/persoon
€ 4,50/persoon
€ 8,50/persoon

Koud buffet

€ 35,00/persoon – vanaf 8 pers

Vlees: Parma met meloen – Paté met garnituur – Hespenrolletjes met asperges – Gebakken varkensgebraad en rosbief – Gebakken kippiloon

Vis: Gekookte zalm – Tomaat garnaal – Gerookte heilbot – Gerookte zalm – Gerookte forel – Gerookte paling

Onze buffetten worden steeds mooi gepresenteerd op schotels met de bijhorende garnituren. Het buffet wordt altijd geleverd met koude aardappelen, sla, tomaat, komkommer, mayonaise en cocktail.

Gelieve 4 dagen vooraf te bestellen

Er wordt ook een waarborg van € 20,00 aangerekend voor de schotels.