Eindejaarsfolder

De feestplank

  • Pastei van haas
  • Pastei van ree
  • Pastei van wildzwijn
  • Mousse van kwartel
  • Wildzwijn salami
  • Truffelsalami
  • Saucisson noisettes
  • Mortadella van wildzwijn
  • Geitenkaas met truffel
  • Polderlanderham
  • Grisson
  • Gegrilde champignons
  • Tomatensalade
  • Eendeborstsalade

De plank is afgewerkt met vijgen en confit. Er worden 3 broodjes per persoon voorzien.  Extra broodjes kunnen bijbesteld worden.

Onze tapasschotels bereiden we graag voor u met zorg, vers gesneden vleeswaren en mooi gepresenteerd op een houten tapasplank voorzien van passende garnituren.

We rekenen 300 gram per persoon.

Vanaf 2 personen: €18.50/pers.

Vanaf 4 personen: €17.50/pers.

Eveneens kunt u bij ons ook een cad

Hapjes
5 speciale lepelhapjes: € 10.50 / pers. (vanaf 6 pers.)
Soepen
Velouté van bospaddenstoelen met gerookte eend: €10,50/liter
Tomatensoep met verse balletjes: €6,80/liter
Witloofroomsoep met grijze garnalen: € 9.00/liter
Bisque van kreeft: €12.50/liter
Bij de soepen zijn er 2 broodjes per liter voorzien. Extra broodjes kunnen bijbesteld worden.
Voorgerechten
Canneloni van rundsvlees gevuld met rivierkreeftjes en zijn garnituren: €14.50
Trio van wildterrines met zijn garnituur € 12.00
Tartaar van verse zalm met zijn garnituren € 13.50
Halve kreeft belle vue (+- 400g): dagprijs
Halve gegrilde kreeft (+- 400g): dagprijs
Scampi in room met look (6st./pers.): €11.00
Sint Jacobsschelp: €12.00
Visserspannetje: €13.00
Garnaalkroket: €3.55/stuk
Kaaskroket: €1,80/stuk
Bij de voorgerechten is er 1 broodje per persoon voorzien. Extra broodjes kunnen bijbesteld worden.

Hoofdgerechten
Hertenfilet, banyulsaus, aardappelboschampignongebakje en wintergarnituur: €30.00
Hertenragout met garnituren en amandelkroketten: €22.50
Varkenshaasje met wintergarnituren, kroketten en mosterdsausje: €18.00
Varkenswangen met wintergarnituur en kroketten: €19.50
Kangoeroe met roze pepersaus, groentenkrans en kroketten: €22.00
Iberico lamsfilet met truffelcreme, jus, spruitjes, risotto van boschampignons en amandelkroketten: €30.00
Filet van fazant met grand veneursaus, witloofgarnituur, knolselderpuree en amandelkroketten: €23.50
Kalkoenfilet met spruitjes, gestoofde appel, ragout van boschampignons en kroketten: €20.00
Gegratineerd kabeljauwhaasje met prei en groene aspergepuree € Dagprijs

De gerechten zijn volledig bereid en worden meegegeven in de gepaste schotels en dienen enkel nog worden opgewarmd, hiervoor geven wij graag enkele tips mee.
Voor schotels en borden wordt een waarborg aangerekend.

Tapas – en kaasplanken

Tijdens de feesten zijn enkel deze te verkrijgen.

Kaasschotel classic (Dessert):

Vanaf 2 personen: €11,00/pers.
Vanaf 5 personen: €10,00/pers

Kaasschotel Belvedere:

Vanaf 2 personen: €16.50/pers.
Vanaf 5 personen: €15.50/pers

Plato de aperitivo:

Vanaf 2 personen: €9,00/pers.
Vanaf 5 personen: €7,50/pers.

Vlemske boerenplank:

Vanaf 2 personen: € 15,00/pers.
Vanaf 5 personen: € 13,50/pers.

Butchers Plate:

Vanaf 2 personen: € 16,50/pers.
Vanaf 5 personen: € 14,50/pers.

Bestellen – Afhalen

Bestellingen voor 24/12 en 25/12 plaatsen voor 16/12
Bestellingen voor 31/12 en 01/01 plaatsen voor 22/12

Bestellingen kunnen telefonisch, via de website of in de winkel.

Voor de feestdagen kan er enkel besteld worden vanop deze folder

Onze winkel zal: 

dinsdag 24/12 en 31/12 open zijn van 10u00-17u00
Woensdag 25/12 en 01/01 open van 09u00-12u30

Bestellingen kerst- en oudejaarsavond afhaling tussen 16u00 en 17u00 Kerst- en nieuwjaarsdag

Bestellen

Tel: 0488 70 30 02

E-mail: info@traiteurbelvedere.be